logo-tgcbinn
img-post-grande

VI Duatló Girona - Tradeinn ( el nostre Duatló)

Categoria: Notícia

0 comentari/s

Recordo especialment la primera edició on vaig participar de voluntari, per mi era la millor ocasió per donar-me a conèixer als companys del club, en aquell moment érem tot just 40 socis.

 

El dimecres abans ja començàvem a senyalitzar la carretera, posàvem cartells per la zona de Canet d’Adri tot esperant que els veïns poguessin llegir-ho abans del dia de la prova. Canet d’Adri és una zona espectacular, vaig fer els meus primers quilòmetres per aquelles boniques i tranquiles carreteres amb cotxe, en aquell moment ni tan sols les havia fet amb bici. Quin país tenim, i per a nosaltres és el pati de casa, un autèntic luxe.

 

El dissabte, el dia abans del duatló, és el dia de preparar la bossa del corredor. Per mi va ser el primer contacte amb molts companys del club que mai havia vist i que d’entrada feien respecte i admiració, era la primera impressió del “novato” que algún día volia fer un ironman.

 

Diumenge era un dia molt especial, el meu nebot participava en el Duatló infantil i el va guanyar per la patilla (perdoneu, però el nano de petit ja despuntava).

 

Han passat els anys i cada any es repeteixen les mateixes rutines, marcar carreteres amb cartells, recollir material de box a Banyoles, marcar recorreguts de bici i córrer, preparar bosses del corredor, posar-ho tot a Fontajau. Segur que em deixo de nombrar moltes més coses que s’han de preparar i portar ben organitzades per tal que tots els participants acabin la prova satisfets.

 

Segurament no sóc objectiu però estic convençut que no m’equivoco gaire si dic que tenim el duatló més bonic de Catalunya, amb el circuit de córrer per la zona de la Devesa i al costat del nostre riu Ter, i el circuit de ciclisme amb les dures rampes que hi ha per la zona de Cartellà i Canet d’Adri. Es tracta d’un duatló exigent, però al mateix temps és una prova perfecte per gaudir de l’esport i del paisatge per on transcorre, carreteres rodejades de camps i poblets.

 

Si si, tenim una gran prova gràcies a tota la col·laboració dels socis/es, amics/gues, coneguts/des, que fan de voluntaris per formar part d’aquesta festa de l’esport.

 

Us convido a tots que us apunteu i participeu, com a voluntaris o com a corredors!! Amb tu farem que aquest VI Duatló Girona - Tradeinn del 3 de març a Fontajau sigui igual o més gran que fins ara.

 

Kim Sevilla

Comentaris