logo-tgcbinn
img-post-grande

El TGCBINN organitza el 5è Duatló de Girona i Duatló Infantil

Categoria: Competició

0 comentari/s

29/01/2018 - Notícia.

El pròxim 4 de març de 2018 se celebrarà la cinquena edició del Duatló de Girona, aquest any amb nou patrocinador Tradeinn. Com cada any també se celebrarà el Duatló Infantil, amb dues distàncies adaptades per nens i nenes d'edats de 6 a 14 anys.

Una prova que aquest any forma part de la Lliga de Clubs de duatló de carretera que organitza la Federació Catalana de Triatló.

La sortida de la modalitat Sprint serà a les 10.30, i com els últims anys la cursa a peu es farà a la Devesa de Girona i al voltant del Pavelló Municipal Girona-Fontajau. El circuit té 2,5 km i combina asfalt i sorra. En el primer segment de córrer es faran 2 voltes. I en l'últim una. El circuit de ciclisme té 25 km i 298 m de desnivell positiu i transcorre pels municipis de Cartellà, Canet d'Adri i Girona. L'ordre per tant serà de 5 km de cursa peu (2 voltes), 25 km de ciclisme (1 volta) i 2,5?km de cursa a peu (1 volta).

Pel que fa a la modalitat Infantil, la sortida serà a les 9.30, i les distàncies segons categoria d’edat són les següents. De 6 a 10 anys: 800?m de cursa a peu, 2 km de ciclisme i 500, de cursa a peu. D'11 a 14 anys: 1000?m de cursa a peu, 4?km de ciclisme (2 voltes) i 800 m de cursa a peu. Els circuits transcorren per la zona del pont de Fontajau i el carrer de Roberto Bolaño Álavos (direcció la Nestlé).

Tots els participants tindran d'obsequi una bossa i un buff personalitzat del duatló de Girona. També se sortejaran unes ulleres esportives entre els participants gentilesa d'Òptica Coral i un bikefit amb el sistema Retul gràcies a Velolovefit.

A la bossa del corredor trobaran productes de la marca Powerbar, Frit Ravich i d'algun altre col·laborador.

Hi haurà trofeus per als 3 primers absoluts masculins i femenins, per als 3 primers clubs masculins i femenins i per al primer de cada categoria masculí i femení.

Ens podeu seguir i estar al dia a les xarxes socials del Duatló de Girona: Facebook i Instagram

I sobretot a la web del Duatló, on s'especifica el recorregut detallat dels circuits, zones d'aparcament, com accedir a la prova pels que vénen de fora, etc. Tot al web següent:

http://www.duatlogirona.com

També a les xarxes socials del Club TGCBinn: Facebook, Twitter i Instagram

Podeu fer les inscripcions a la prova a través del següent enllaç:

http://triatlo.org/competicions/informacio/?idcompeticio=180140

I pel Duatló Infantil a:

http://triatlo.org/competicions/informacio/?idcompeticio=160131

 

Us esperem a tots i a totes!

Comentaris