logo-tgcbinn
img-post-grande

L’extreme Man Narbonne 2015

Categoria: Notícia

0 comentari/s

Ja fa dies que no hi ha novetats en aquest blog, però això no vol dir que els esportistes del Triatló Girona Costa Brava (TGCB) no estiguem competint en alguna que altra prova nacional o internacional. El passat diumenge 6 de setembre em va tocar a mi, vaig debutar en la distància half en l’Extreme Man de Narbonne. 2015.

 

Tot va començar en el “3r escamot”, entre en Marcelo i jo, just després de fer els respectius primers triatlons de modalitat sprint, encara no fa mig any. Teníem clar que havíem de fer un pas més, però sobretot, que els reptes ens agraden. Al final no ha estat possible estrenar-nos junts, però estic convençut que ell també n’acabarà un ben aviat.

 

La tarda del dissabte era el moment per a recollir el dorsal i fer el reconeixement dels recorreguts tant de bici com de córrer. El briefing es va posposar al matí del diumenge, així que havia arribat el moment per a deixar-ho tot llest: dorsal al porta-dorsal, bici amb les barretes, gels al seu lloc, bidons, … Només pensava en no deixar-me res, però ni les llistes van aconseguir tranquil·litzar-me. I, tot i que va ser difícil, “a dormir d’hora que demà serà un dia llarg”.

 

El despertar del diumenge no era optimiste, tenia fred i mal de coll, però els reptes estan per assolir-los, així que sense pensar-ho dues vegades: esmorzar, trisuit i cap al box. Deixar-ho tot al seu lloc, neoprè, escalfament i tret de sortida; moment per passar dels nervis a l’adrenalina de la competició.

 

NATACIÓ. Tot i ser un esport que no entreno massa i en el qual gaudeixo poc, la vaig poder fer força bé. Molt content del temps aconseguit, tot i la pausa per posar bé les ulleres. (39’46”).

 

CICLISME. Qui havia dit que seria fàcil? Mitjana de 28km/h per fer molts quilòmetres amb vent de cara i picada d’abella al complir la meitat de la distància. (2h59’56”).

 

CÓRRER. L’objectiu era a prop i només es podia aconseguir a un ritme molt suau. La qüestió era que el cap aguantés, però com molt bé va dir en Marc Xifra “ets de cap dur tu”. (2h17’04”=.

 

Finalment, objectiu assolit i finisher de l’Extreme Man Narbonne 2015 amb 6h04’31”.

 

Moltes gràcies a tots pels ànims i felicitacions rebudes, per l’assistència, per resoldre tots els meus dubtes que han estat molts i, sobretot, per la confiança que “alguns” teníeu en mi.

 

Adrià Quintana

Comentaris