logo-tgcbinn
img-post-grande

El TGCBINN organitza un campus de triatló per nens de 8 a 14 anys

Categoria: Notícia

0 comentari/s

Els participants tindran el triatleta Nan Oliveras com a monitor

Es farà del 14 al 17 de juliol de 2017 a Sant Gregori

El Club Triatló Girona Cosa Brava Tradeinn ha posat en marxa la primera edició del Campus de Triatló pensat perquè els nens i nenes de la demarcació de Girona tinguin un primer contacte amb aquesta esport que agrupa tres disciplines i que els últims anys està en auge al nostre país.

 

El TGCBINN s’ha unit amb l’empresa Tot Oci i l’Ajuntament de Sant Gregori per tirar endavant aquesta iniciativa esportiva pionera a les Comarques de Girona. El Campus de Triatló es farà el 10 al 14 de juliol a les instal·lacions d’aquest municipi de la Comarca del Gironès.

 

Un dels principals objectius de la Junta Directiva del TGCBINN per aquest any 2017 és el treball amb l’esport base per fomentar el planter del futur. Fa uns mesos ja es va anunciar un acord amb el triatleta internacional Nan Oliveras per fer-ho. Ara, s’han donat les circumstàncies idònies perquè aquest projecte que té la voluntat de ser molt ambiciós a curt i mitjà termini comenci a formar joves de 8 a 14 anys en la natació, el ciclisme i la cursa a peu.  

 

Nan Oliveras – que és soci del TGCBINN i competeix per aquest club- serà un dels monitors que tindran els alumnes en les sessions del pròxim mes de juliol a Sant Gregori, conjuntament amb altres esportistes destacats del club. Els organitzadors només demanen als nens i nenes que sàpiguen nedar i anar en bicicleta. A diferència d’altres campus que poden tenir punts en comú amb aquest, el Campus de Triatló del TGCBINN és un campus d’iniciació. Els joves esportistes no necessiten tenir experiència prèvia per participar-hi. Al Facebook del nostre club, es pot trobar tota la informació necessària per tal que els pares puguin inscriure els seus fills.

 

Detalls de la logística i preus: https://www.runnerinn.com/images/concursos/campus-de-triatlo-2017.pdf

 

Per qualsevol dubte o entrevistes, podeu respondre aquest correu electrònic i ens posarem ràpidament en contacte amb vosaltres.

Salutacions,

TGCBINN

comunicacio@tgcbinn.com

Comentaris