logo-tgcbinn

La nostra història

El Club Triatló Costa Brava neix a finals de l’any 2004 per la necessitat de tenir a la ciutat de Girona un club d’un esport jove però amb un creixement important en els darrers anys. Ràpidament el club creix en nombre d’afiliats i ens convertim en un club de referència dins el circuit català de Triatló.

club historic

Primer equip d’esportistes

L’any 2008 el club es fusiona amb el Triatló Girona i el nom canvia a Club Triatló Girona Costa Brava.

El nostre objectiu és la pràctica de triatló i duatló o dels seus esports per separat (natació-ciclisme-cursa a peu) des de nivell de lleure i salut fins a nivell competitiu.

Des del club s’intenta posar en contacte persones aficionades a la pràctica d’aquest esport per organitzar entrenaments conjunts, desplaçaments a competicions, adquisició de material esportiu, servei d’entrenament i tots aquells serveis que facilitin la seva pràctica a tot aquell que hi estigui interessat.

La majoria dels membres del club entrenen i competeixen les tres disciplines que es composa el triatló però també hi ha socis que només opten per practicar un o dos esports del triatló. El club està tenint un creixement exponencial any rere any en nombre de socis, veient augmentada també la presència dels esportistes en entrenaments i competicions. El “boom” que viu el món de l’esport en general, i del triatló en particular, i la solidesa del projecte ha permès superar les expectatives i augmentar la base d’esportistes del club, creant un grup heterogeni i de tots els nivells.

El club, que està fundat a la ciutat de Girona, reuneix esportistes de totes les edats de les diferentes comarques gironines i també de la província de Barcelona

La nostra filosofia

TGCBINN és un club esportiu que, com a tal, enfoca les seves activitats al rendiment en les competicions.

Som ambiciciosos. Creiem que la pràctica del nostre esport comporta un estil de vida molt saludable i beneficiós tant per la societat com per el medi ambient. És per aquest motiu que creiem que tothom hauria de tenir els medis per a provar-ho.

TGCBINN preten ser una oportunitat per a tothom que vulgui unir-se al nostre estil de vida, independentment de l'edat, el sexe, el nivell esportiu o qualsevol altra distinció social. És per aquest motiu que actuem sempre amb l'objectiu d'arribar al màxim de gent possible tant esportiva com socialment.

club TGCBInn