logo-tgcbinn
img-post-grande

Campionat Europa Para-aquatló Challenge Kaiserwinkle-Walchsee

Categoria: Notícia

0 comentari/s

El gran "challenge" ara comença molt abans de qualsevol competició internacional. Normativa estatal que canvia cada dia segons la situació de Covid i el termòmetre polític, test d'antigen Covid abans de pujar a l'avió i just, abans de la competició per poder obtenir la polsera que et certifica com "atleta - gran bombolla"...a més de certificats mèdics i un sistema informàtic i una falta de personal per complir tanta burocràcia, em van fer estar quasi 4 hores només per la inscripció i recollida de material.

 

Vam arribar amb l'Elena, la meva parella, un parell de dies abans per poder tenir sensacions de l'aigua amb neoprè i sense, recórrer el llac i gaudir de les majestuoses muntanyes del Kaiser, a la regió més oriental dels Alps. Vam tenir la sort de coincidir en un parell d'àpats amb el grup de joves de la selecció espanyola de triatló i el director tècnic.

 

Poc abans de la prova ens vam ajuntar amb també un company canari de para triatló, en  Juan Jesús Aguiar,  i vàrem parlar de la cursa.

 

La natació era 1km, va anar be, vam sortir a un bon ritme. Ens vam escapar amb un grup de 3, amb l’italià Gianluca Cacciamano, i en Juan Jesús, que al final va fer una escapada. En arribar a la transició vaig fer-la lo mes ràpid possible, i tenia a uns segons a l'italià, que anava segon classificat i vaig pensar donar-ho tot per atrapar-lo.

 

La part de córrer era fer una volta al llac de Walchsee. On apretant vaig poder avançar a Juan Jesús Aguiar i vaig quedar 2n classificat al Campionat Europa para- aquatló de Walchsee (Àustria).

 

Carrera molt igualada, on s'ha de donar-ho tot de principi a fi, com en tot!

 

L'endemà vam anar a Munich amb tot preparat, per el dia següent, agafar l'avió cap a Barcelona.

 

Vam anar a veure uns amics i a conèixer una mica la ciutat.

 

Bona experiència i continuar entrenant i pensant en competicions de la temporada que ve, i temps amb la família.

 

Per mi Walchsee, el petit poble del Tirol alpí, serà sempre la meva primera medalla internacional.

 

Gràcies al TGCBINN i a la Diputació de Girona pel suport, sense ells, no hauria estat possible. 

Comentaris