logo-tgcbinn
img-post-grande

Tres vegades content – TRADEINN 140.6 INN

Categoria: Notícia

0 comentari/s

1 – ESPORTISTA – TRIATLETA

 

Al club TGCBINN, sóc novell però no tant.

 

L’any 1992 participava en el V Triatló internacional de Palafrugell – Costa Brava, eren els anys de consolidació  del Triatló a Catalunya amb Eduardo Burguete i Paco Godoy com a triatletes destacats. Per mi, el triatló era un esport secundari i durant aquests anys n’he fet poquets: Banyoles, Sant Feliu de Guíxols... els últims van ser a Banyoles-2019 i Palamós-2013.

 

Formava part del Club Nice Sport, amb triatletes de Celrà, Flaçà, Bordils…i ens varem absorbir al Club Triatló Girona o Club Triatló Costa Brava, no ho recordo, sí recordo a alguns integrants com en Lluis Rigau, Xavi Xargayó…

 

Amb l’organització del Tradeinn 140.6inn, amb l’obligació d’entrenar per a realitzar-lo, m’he tornat a sentir esportista i triatleta. Ara sí,  espero tenir continuïtat en aquest esport tant complet i apassionant, i sobretot, espero participar en diferents entrenaments del club per tal d’integrar-me entre aquest gran equip humà que ja he pogut tastar.

 

Gràcies a Tradeinn 140.6inn!!!. Molt content de tornar a sentir-me triatleta.

 

 

2 – ENTRENAMENT PEL TRADEINN 140.6INN

 

Sóc Autònom, no tinc un horari de treball i és complicat tenir una rutina. Els mesos anaven passant, molt volum de feina i entrenar poc, feia sortidetes d’1 horeta.

 

Per Setmana Santa em poso les piles i començo a entrenar. Nedar 5/6 dies a la setmana en sessions de 45 minuts, les primeres tirades llargues de bici (60, 85, 115, 130, 150, 180) i anar trampejant el córrer.

 

Les sensacions, brutals, l’adaptació als entrenaments els anava assimilant molt ràpidament. Feia un triatló olímpic 4 dies a la setmana i tirada llarga en bici el dissabte. Millorava el córrer 15km, 20km.... i la “pata de ganso” no deixava que anés augmentant. També entrenava les transicions, l’última: 2,5Km + 130km + 15km. Sentia molta millora física i mental, però dubtava de la marató.

 

Gràcies a Tradeinn 140.6inn !!!!. Molt content per totes les sensacions viscudes.  

 

 

3 – EL DIA DE LA PROVA DEL TRADEINN 140.6INN

 

Com tothom: dormir malament, nervis de competició… dia per gaudir, ja només per estar a la línia de sortida.

 

Feia un dia ideal per fer esport/triatló, el mar com una piscina i bona temperatura.

 

La Natació a ritme de creuer la vaig disfrutar molt, la rampa al bessó dret va ser una petita adversitat fàcil de superar, quedaven 500 metres.

 

Al sector ciclista, totalment al revés,  vaig patir molt, al principi no tirava , sensacions dolentes fins a Celrà, a partir d’aquí, a gaudir de l’esforç i del paisatge… els últims 45 km, un calvari, amb rampes als isquiotibials. No anava ni “patrás”, fent automassatges vaig poder arribar a la T2.

 

El sector de la marató, la meva actuació va ser anecdòtica, ja que les rampes als isquios es van intensificar i era estirar, intentar córrer i caminar, i repetim. Vaig fer una volta i abandonament.

 

A per la propera, a entrenar més la marató i sobretot a treballar més les adversitats, que tots els participants les tenen. No era el meu dia per superar-les i la prova em va posar a lloc, no estava preparat per córrer 42 km.

 

Gràcies a Tradeinn 140.6inn!!!. Molt content de tenir una segona oportunitat l’any 2022 per, estant  més entrenat, intentar superar les adversitats d’una triatló de llarga distància i poder gaudir de l’arribada a meta.

 

Salut i km’s

 

Enric Cabarrocas Illa

Comentaris