logo-tgcbinn
img-post-grande

II CAMPUS DE TRIATLÓ

Categoria: Notícia

0 comentari/s

El TGCBINN ha organitzat amb el suport de l’ Ajuntament de Sant Gregori, la segona edició del Campus de Triatló. Després d’una primera edició que ens va servir a tots per poder millorar temes tècnics, estem davant un acció formativa amb uns números i una valoració excel·lents.

En el decurs de dues setmanes, les dos primeres de Juliol, un total de 35 nens i nenes, han participat de les activitats programades per l’equip tècnic del Campus. Una activitat coordinada per en Jordi Checa amb el suport de la junta del Club i l’aportació incondicional de totes les instal·lacions per part de l’ Ajuntament de Sant Gregori.

El campus ha tingut lloc en el paratge de “La Pineda” de Sant Gregori. Un indret envoltat de natura on hi ha la piscina municipal, el centre BBT, pistes poliesportives i la connexió a vies verdes per practicar, sense cap perill, la part de la bicicleta. 

Ara, el repte no és altre que intentar millorar les expectatives dels participants de cares a properes edicions. No serà fàcil. Les valoracions fetes per pares i participants ha estat de 9 sobre 10, demanant més setmanes d’activitat així com poder fer grups per nivell d’esforç per poder treballar de manera més intensa. Tant l’ organització, els horaris,  els responsables, el material fet servir, el menjador i les instal·lacions, han estat valorats de manera excel·lent.

Així doncs, no ens queda més que agrair una vegada més la implicació de l’ Ajuntament, la professionalitat dels entrenadors i la participació de triatletes.

Per la nostra part, seguirem treballant per promocionar el nostre esport i posar en valor l’esforç, el compromís i l’amistat a l’hora de guiar el futur del TGCBINN.

 

Àrea Tècnica

TGCBINN

Comentaris