logo-tgcbinn
img-post-grande

L'IRONMAN de'n Victor

Categoria: Notícia

0 comentari/s

Un vamooos per haver vençut el cap que deia “abandona” i el cos “que estàs fent amb mi”Ironman x 3 vegada ( 140.6 Mallorca, 140.6 PDA Trade INN, IM Vitoria-Gasteiz)


5’ van faltar per baixar de les 10h, però sé que estic més aprop de fer 9h molt baixes.


Nutrició ????????‍??????


Ironman Vitoria-Gasteiz:


Venia de fer una temporada súper intensa de competicions amb bones marques. Anava enxufadíssim i entrenat.


La cursa començo nadant amb el partner Vitoriano @alexgm4tri mano a mano encara que no el vaig veure en tota la natació. Agafo uns peus, després uns altres ja que veia amb que la gent no s’orientava gaire. Al finalitzar els 3.800m penso crec que no he fet una bona natació. Miro rellotge marca 1h 4’ sobredossis de positivisme. ?


Agafo la bici per fer els 180k un circuit pla amb tobogans (1.100 desnivell positiu). Durant la cursa faig una mica d’àrbitre ja que van passar dos grupetas de tramposos (van ser sancionats ja que un de blau es va xivar ????)
Tot anava bé a ritmes de 35,5-36 km/h mitjana fins que el 140km i pocs km va apareixer ????. Paro 2’ i tot bé continuo ingerint menjar i pedalejant prou bé. Bici amb 5h pelades.


T2: pasadís ple de gent encara se’m fica pell de gallina


Run: amb la dossis de la t2 i ambientazo que hi ha Vitoria començo a córrer a 4:00 el km 1,2 fins el 4k-5k on ja veig que se repite la mateixa historia ????.
No dono detalls, però heavy.


Passa’t aquest episodi quedaven 36km de patiment. Vaig quedar desnutrit. Menjava i bebia, però el cos ja no responia, no tenia energia i fer una marató a ritmes de 5/6 minuts el km em van castigar massa les cames.


No podia abandonar per tot els esforços que he fet per estar allà per no descepcionar-me a mi i tots aquells que heu estat allà.


10h i 5’ més tard sóc Ironman x 3 !


El vamos d’arribada a meta és un “nos vamos hacer otro Ironman el año que viene” ( Hamburgo, Klagenfurt- Austria, Emilia Romagna, Copenhague?


Se busca Nutricionista de deportes resistencia


Seguim!

Comentaris