logo-tgcbinn

Los atletas

foto-atleta

Jordi Corominas i Cordomí

M’agraden els tres esports del triatló, junts i per separat. Les sortides dels dissabtes amb els companys del club són innegociables. Ajudo a la junta del club i sóc membre fundador del 3r escamot. Salut i quilòmetres!

foto-atleta

David Martin Gaya

foto-atleta

David Presas

Tinc 46 anys, actualment president del TGCBINN, desde fa 5 anys iniciant-me en el triatló de la mà del club, jo vinc de la natació i encara participo en campionats dEspanya de natació en piscina, i en tota mena de travesses i reptes, he fet la travessia del Canal de Menorca-Mallorca, i el doble creuament de lEstret de Gibraltar. Per aquest any despres de passar per totes les distancies, sprint, olimpic i halfs, he debutat i aconseguit acabar el lIronman de Lanzarote.

foto-atleta

Adrià Quintana Soms

Tinc 26 anys, formo part daquesta gran família des de fa encara no 3 temporades i des de fa uns mesos també com a membre de la junta (repte que assumeixo amb ganes i il·lusió). Amb aquest temps he pogut disputar/"patir": 1 triatló sprint, 1 half, 1 marató i alguna bogeria sobre la bicicleta. Per aquesta temporada: Marató Barcelona, Quebrantahuesos i alguna nedada a mar ;) Només afegir que sóc i seré ambaixador del 3r escamot.

foto-atleta

Joaquim Sevilla Salazar

Tinc 46 anys, Actualment formo part de la Junta Directiva del TGCBINN.    Vaig començar molt tard a fer esport,... cap al 36. Fa uns 10 anys vaig decidir començar a nedar i mica a mica vaig anar posant-me petits reptes esportius, començant amb curses petites, triatlons curts, mitjes maratons, maratons, dos halfs i Ironman. Aquest setembre passat he debutat en distància Ironman, a Mallorca, he aconseguit acabar-lo prou dignament sense arrosegar-me  jiji, mha encantat lexperiència i tinc la i